Ο κιθαρίστας, συνθέτης και βαρύτονος Σωτήρης Κασπαρίδης παρουσιάζει το ρεσιτάλ «Η νύχτα ανοίγει», με δικές του συνθέσεις για σόλο κιθάρα, κιθάρα και δύο φωνές, κιθάρα - βιολί και κιθάρα - μαρίμπα.
Στο ρεσιτάλ τον Σωτήρη Κασπαρίδη με κιθάρα και φωνή πλαισιώνουν η σοπράνο Μαριαλένα Αναστασιάδου, η Μαρία Κάσινου στο βιολί και ο Μάριος Σολωμού στη μαρίμπα.
Οι συνθέσεις του Σωτήρη Κασπαρίδη αγγίζουν διάφορα στύλ κλασικής και μοντέρνας μουσικής και σε συνδυασμό με τα πιο πάνω όργανα υποδηλώνουν το κιθαριστικό στύλ, την αγάπη στα τραγούδια και τον ίδιο τον συνθέτη.
Σάββατο 19 Μαρτίου, 8:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου.
Πληροφορίες & κρατήσεις: 99564405
«Η νύχτα ανοίγει»
Δημοσιεύθηκε 11.03.2022 11:55

Τελευταία νέα
«Rage bait»: Αυτή είναι η λέξη της χρονιάς για το 2025 με βάση το Λεξικό της Οξφόρδης - Ο όρος και η σημασία του
01.12.2025 15:50
Για νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μίλησε η Κασσιανίδου - Tο «Agora EU» και η στρατηγική του Υφυπουργείου ενόψει Κυπριακής Προεδρίας
01.12.2025 14:47