Disco Drama | διαδραστικό θέατρο στη λεωφ. Μακαρίου
Δημοσιεύθηκε 18.06.2013 19:42

Παραγωγή του Φανταστικού Θεάτρου, του σχήματος που έκανε την πρώτη εμφάνισή του πριν ένα χρόνο με τους «Βάτραχους» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία της Μαγδαλένας Ζήρα, το αυριανό δρώμενο έχει τις καταβολές του... στη Γαλλία.
Καθένα από τα δέκα τραγούδια, στα οποία είναι βασισμένα τα κείμενα, μπαίνει εμβόλιμα στις σκηνές της θεατρικής παράστασης, με αποτέλεσμα το «Disco Drama» που θα δούμε ζωντανά και στο οποίο οι παρευρισκόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν.
«Είναι κάτι εντελώς καινούργιο για μας, αλλά και για το κοινό της Κύπρου και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι θεατές», σχολιάζει η Μαγδαλένα Ζήρα, η οποία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοκιμάσει ξανά την ιδέα, αν η ανταπόκριση είναι θετική.
Η σειρά Jamm-in αποτελεί τον προπομπό του βασικού προγράμματος του Project Nicosia για το 2013, που είναι το Pop-Up festival. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ στο πλαίσιο του οποίου για ένα ολόκληρο μήνα (23 Σεπτεμβρίου - 28 Οκτωβρίου), τα άδεια καταστήματα της Μακαρίου θα δοθούν σε ταλαντούχους νέους Κύπριους δημιουργούς (καλλιτέχνες, σχεδιαστές, animators, φωτογράφους, μουσικούς και παραγωγούς) για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.
Τελευταία νέα
«Rage bait»: Αυτή είναι η λέξη της χρονιάς για το 2025 με βάση το Λεξικό της Οξφόρδης - Ο όρος και η σημασία του
01.12.2025 15:50
Για νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μίλησε η Κασσιανίδου - Tο «Agora EU» και η στρατηγική του Υφυπουργείου ενόψει Κυπριακής Προεδρίας
01.12.2025 14:47